Goede Doelen

GOEDE DOELEN

 

De Ronde Tafel Leuven, hierin gesteund door de Stad Leuven, organiseert op zondag 30 september 2018 voor de twede maal haar “Engskeskoers”, een familiegebeuren voor groot en klein.

Die dag zal de Dijle ter hoogte van de Dijleterrassen even volledig geel kleuren door het te water laten van duizenden gele “Enkes”, dit vergezeld van live-commentaar, een DJ en randanimatie. Deelnemen is simpel: voor slechts 5 euro adopteer je een “Enke” dat deelneemt aan de race. Na een parcours van ongeveer 300 meter ligt de eindmeet, waar een hele rist aan mooie prijzen is voorzien voor de eerste Enkes die over de finish dobberen. De gelukkige eigenaar gelinkt aan het Enke dat als eerste over de meet dobbert, wint zelfs een Seat Ibiza voor één jaar!

Aankoop van een Enke kan zowel gebeuren via deze link als via aankoop van een kraslot in een van de deelnemende verkooppunten of via een lid van de Ronde Tafel.

Aankoop/registratie van de Enkes is mogelijk tot op 30/09/18 om 14u!

De Ronde Tafel Leuven doneert jaarlijks ongeveer 25.000 euro aan verschillende lokale goede doelen (o.a. Attraktief, de Klep, speelpleinwerking Don Bosco, De Wissel …).

De opbrengst van de Enkeskoers zal integraal worden overgemaakt aan vzw Transplantoux en vzw Fonds Kind en Orgaantransplantatie. Beide organisaties houden zich reeds vele jaren actief bezig met orgaantransplantatie en alles hierrond. De Ronde Tafel Leuven hoopt dan ook met uw bijdrage een wezenlijk verschil te kunnen maken in de werking van deze organisaties.

De Enkeskoers is een initiatief van

 

Ronde Tafel Leuven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

VZW COMMUNITY SERVICE

Kiekenstraat 1 bus b

3000 Leuven

E-mail: koersdirectie@engskeskoers.be

Met uw aankoop verklaart u zich akkoord met het geldende

wedstrijdreglement